Кюфтета с кашкавал и картофи

31/10/2016
"Зеленчукови кюфтенца за всички, на които обикновените кюфтета са омръзнали "
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 959
  • Преглеждания за месеца76
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се обелват и нарязват на едри парчета, заливаме с вода и варим до готовност, така се пести време. Отцеждат се и намачкваме с вилица, докато са още топли. Добавя се яйцето, настърган кашкавал, сол на вкус и останалите подправки.

Разбърква се на еднородна смес. С мокри ръце се оформят кюфтенца , овалват се в брашно и пържим в загрято олио. Изваждат се върху салфетка да попие мазнината и сервираме в чиния.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар