Свинско със зелен фасул и зелени сливи

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1271
666
3915
7
10/11/2016
"Уникална комбинация от класическата Българска кухня, която наистина ще ви впечатли с вкус и аромат "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо964
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото и нарязваме на парчета. Задушаваме в олио ( 3 с.л.) и малко вода.

Когато омекне, остане на мазнина и се зачерви, прибавяме почистения и измит нарязан на парченца зелен фасул, нарязан на ситно лук, скилидките чесън и сливите.

Ръсваме червен пипер и наливаме 1 и 1/2 л вода. Варим на тих огън и по време на варене посоляваме на вкус и поръсваме с нарязан ситно копър, магданоз и чубрица.

При необходимост може да сгъстим ястието с малко брашно, разтворено във вода и да варим още 1-2 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Илияна Димова
Преди да сервираме, махаме джанките от порциите, при положение , че не сме махнали костилките , преди готвене .
0
0