Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Агнешко месо»Яхния»Агнешко с червени чушки от консерва

Агнешко с червени чушки от консерва

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k4k4k4k7
Агнешко с червени чушки от консерва1 / 2
11/11/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 1 кг
  • лук - 2 - 3 бр.
  • черен пипер
  • сол
  • магданоз - 5 стръка пресен
  • чушки - 4 бр. червени от консерва
  • олио - 4 - 5 с.л.
  • червено вино - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме агнешкото месо , подсушаваме и нарязваме на хапки. Изпържваме в олио до зачервяване.

Към запържените хапки прибавяме нарязания на едро лук, черния пипер, солта и нарязания магданоз.

Заливаме с гореща вода и виното.

Като поври няколко минути, прибавяме и нарязаните на ивички чушки.

Варим ястието на тих огън до омекване на месото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

2
50
40
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Сия Рибагина
Сия Рибагина
Колко и какво е виното?
11.11.2016 11:20
1
Покажи всички подкоментари