Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Телешко месо»Солено Руло»Руло от телешко месо с плънка

Руло от телешко месо с плънка

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k4k4k4k7
Руло от телешко месо с плънка1 / 2
14/11/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • телешко месо - 800 г
  • яйца - 3 бр.
  • моркови - 2 - 3 бр.
  • чесън - 1 - 2 скилидки
  • горчица - 1 ч.л.
  • магданоз - пресен
  • черен пипер
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото, подсушаваме и разрязваме по дължина. Начукваме до изтъняваме на голямо плоско парче. Белим морковите, нарязваме на кубчета и сваряваме в посолена вода.

Яйцата също сваряваме и белим. Отцеждаме морковите от водата, сварените яйца нарязваме на малки кубчета. Смесваме морковите и яйцата.

Към тях прибавяме нарязан ситно пресен магданоз, черен пипер, сол, пасиран чесън и горчица.

Разпределяме плънката върху месото. Навиваме на стегнато руло, което завързваме с конец.

В олио запържваме рулото от всички страни и прехвърляме в тавичка. Поливаме с малко мазнина от пърженето и с малко топла вода.

Покриваме рулото с фолио за печене и слагаме в нагрята фурна. Печем до готовност.

Поднасяме нарязано на филийки с гарнитура от картофено пюре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: