Начин на приготвяне
Измиваме месото, подсушаваме и разрязваме по дължина. Начукваме до изтъняваме на голямо плоско парче. Белим морковите, нарязваме на кубчета и сваряваме в посолена вода.
Яйцата също сваряваме и белим. Отцеждаме морковите от водата, сварените яйца нарязваме на малки кубчета. Смесваме морковите и яйцата.
Към тях прибавяме нарязан ситно пресен магданоз, черен пипер, сол, пасиран чесън и горчица.
Разпределяме плънката върху месото. Навиваме на стегнато руло, което завързваме с конец.
В олио запържваме рулото от всички страни и прехвърляме в тавичка. Поливаме с малко мазнина от пърженето и с малко топла вода.
Покриваме рулото с фолио за печене и слагаме в нагрята фурна. Печем до готовност.
Поднасяме нарязано на филийки с гарнитура от картофено пюре.