Свински кебап с пушен бекон и гъби

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k
6k
2k
4k
6
16/11/2016
"Наречете ни чревоугодници, но от този кебап просто няма как са не опитаме!"
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 630
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на кубчета и го запържете в няколко лъжици олио. Към него добавете нарязаните на дребно лук и моркови (него може да настържете).

След като се позапържат, добавете гъбите, нарязани на филийки. След 2-3 минути прибавете намачканите домати, брашното и подправките.

Налейте виното, около 1 ч.ч. топла вода и нарязания на кубчета бекон. Сложете капака и гответе ястието на умерен огън до омекване на месото.

Сервирайте с картофено пюре.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар