Начин на приготвяне
Приготвя се смес от маслото, горчицата, соса Уорчестър, оцета, червения и черния пипер и кимиона.
Чесънът се смачква, нарязва се на ситно и се прибавя към сместа. Осолява се.
Добре измитото месо се намазва с така получената смес отвсякъде и се оставя да престои на хладно поне 2-3 часа.
Поставя се в подходящ съд, налива се около 100 мл вода и се пече 2 часа на температура 140 градуса под фолио.
Маха се фолиото и се запича още 15-20 мин на 200 градуса.
След изваждане от фурната се нарязва по ребрата и се пече върху добре загрят грил /по-добре барбекю/ по 1 минута от всяка страна като се маже с мазнината от фурната.
Сервира се с накъсан магданоз или кориандър, препечен хляб и сухо червено вино.
Крехките пикантни свински ребра са готови.