Гъби с яйца и сирене на фурна

Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуру126466436617
22/11/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 554
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме гъбите, измиваме и нарязваме на парчета. Слагаме да се задушават в малко подсолена вода.

Лука нарязваме на дребно, задушаваме в отделен съд в олиото.

Гъбите изваждаме от водата и прибавяме към лука.

Смесваме с натрошеното сирене и яйца (2 бр). Прибавяме 30 г разтопено краве масло и нарязан ситно пресен магданоз. Посоляваме на вкус.

Разбъркваме добре и изсипваме сместа в тавичка. Заливаме с разбити прясно мляко (150 мл) и яйца (2 бр).

Слагаме отгоре парченца масло и печем във фурна до златисто.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар