Свинско с плънка

27/11/2016
"Не питайте Кобилкина, питайте нас - най-прекият път към мъжкото сърце минава през една порция от това ароматно свинско с плънка "
Приготвяне30 мин.
Готвене180 мин.
Общо210 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 723
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото така, че да получите широк лист. Посолете и поръсете с черен пипер. Нарежете бекона на тънко и го поставете върху месото в единият край. Върху него наредете нарязаните на ленти бекон и краставички.

Поставете маслините и завийте на стегнато руло. Завържете с конец, за да не се разтвори при печенето и го поставете в намазнена тава. Покрийте с фолио и печете един час в загрята фурна на 200 градуса.

Намалете фурната на 180 градуса и печете още два часа. Ако е необходимо накрая го отвийте. Извадете рулото, изчакайте десет минути и го нарежете. Поднесете с подходяща гарнитура на вкус.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар