Свинско месо с праз лук

28/11/2016
"Ах, защо ли, защо ли селската кухня е толкова вкусна?"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
22 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо258 928
  • Преглеждания за месеца139
  • Преглеждания за седмицата112
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена22

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг вратно
  • свински гърди - 300 г
  • праз - 4 стръка
  • мас - 4 с.л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на хапки.

Сложете маста в тиган и прибавете месото. Пържете до готовност като го разбърквате периодично.

През това време изчистете и нарежете лука на едро и го добавете при готовото месо.

Посолете и поръсете с черен пипер.

Разбъркайте и щом празът омекне махнете от котлона.

Рейтинг

5 11
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Бойчо Николов
Една от любимите ми манджи.
1
0
Анелия
Анелия
28.02.2020 14:14
Не знам кой и защо не е доволен....
0
0