Картофи с плънка от червени чушки от буркан

Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуру126466436637
30/11/2016
"Вкусно предястие, което ще спретнете и сами за нула време, докато виното се изстудява "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо533
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме много добре картофите. Заливаме с подсолена вода и сваряваме до готовност, без да белим. През това време приготвяме плънката, като скълцваме много на ситно отцедените от сока, белени, червени чушки от консерва.

Прибавяме към тях крема сирене. Ръсваме черен пипер, посоляваме на вкус и разбъркваме. Сварените картофи, отцеждаме от водата, белим внимателно и срязваме на две. Изгребваме от вътрешността им в средата.

Напълваме с приготвената плънка. Поднасяме по две половинки в чиния , поръсени с лют червен пипер ( или сладък червен пипер ) и украсени с пресен магданоз. Наоколо сипваме от средата на картофите , смесени с нарязан на кръгчета праз и подправени със сол и зехтин на вкус.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар