Шницели от праз лук

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
444
1k
1k
938
5
02/12/2016
"Изненада, изненада - вкусни вегетариански шницели, които ще ви вземат акъла "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 678
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите сварете и след като изстинат обелете и настържете. Празът се реже на дребно и се задушава в 1/3 от мазнината докато омекне.

Разбивате яйцата и заедно с картофите ги прибавяте към праза. Нарежете магданоза на ситно и заедно с галетата, сол и черен пипер на вкус прибавете към сместа.

Омесете всичко хубаво и оформете като шницел. Овалват се в брашно и се пържат в останалата мазнина. Подходящ сос към тях е от кисело мляко, чесън и копър.

Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
12.99 лв.
Виж ››

Приготвянето на любимите пюрета става със затворени очи с металния пасатор за зеленчуци. Той има 2 нива и удобна дръжка, която позволява да боравите лесно с него. В едната си ръка добрата домакиня винаги държи пасатор, а вашият там ли е?

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар