Рибен зелник за Никулден

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
05/12/2016
"Традицията повелява за Никулден да се хапва риба, а ние казваме - пригответе този рибен зелник!"
Приготвяне35 мин.
Готвене50 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо194
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме изкиснатото зеле на ситно и го задушаваме в олиото, добавяме малко вода при нужда.

Добавяме ориза и 1 к.ч. топла вода, разбъркваме и оставяме за 5 минути на котлона.

Прехвърляме зелето в тава и върху него редим почистената риба, като я притискаме, така че да потъне в зелето.

Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар