Шаран на фурна с бахар и девесил

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВАИноватор2944168743
06/12/2016
"Някои риби просто са създадени, за да бъдат приготвяни на фурна и изяждани "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо571
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме рибата и я нарязваме на едри парчета. Нарязваме трите вида лук на кръгчета.

Смесваме с доматите и посочените подправки без дафиновия лист, задушаваме в малко мазнина до омекване.

Изсипваме в дълбока тава и нареждаме отгоре парчетата риба и дафиновият лист.

Рибата се покрива с кръгчета домат и с тънки парчета от лимона. Пече се във фурна на 220 градуса за около час.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар