Бърза вита баница

Ваня БлагоеваВаня Благоева
Готвач
197
1k
218
637
3
11/12/2016
"Хайде, хайде, обзалагаме се, че ще приготвите баницата още преди другите да са станали "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 288
  • Преглеждания за месеца91
  • Преглеждания за седмицата20
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества
Вита Баница

Начин на приготвяне

В купа чупим яйцата и добавяме киселото мляко, в което предварително слагаме содата, и разбъркваме хубаво, след което натрошаваме и сиренето.

С готовата плънка намазваме корите две по две и ги подреждаме в намаслена с масло тава.

С остатъка от плънката заливаме баницата и поръсваме малко разтопено масло. Печем витата баница в умерена и предварително загрята фурна до готовност.

Италианска алуминиева незалепваща тава с дръжки
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Италианска алуминиева незалепваща тава с дръжки
38.00 лв.
Виж ››

Кръгла алуминиева тава, в която може да приготвите всичко, до което кулинарното ви вдъхновение се простира. С незалепващо покритие и удобни дръжки тя позволява лесно пренасяне, съхранение и готвене. Алуминиева тава, която е необходимост във всяка кухня!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Иванна Данева
Идеална пропорция за плънката. Единствено само по една кора ползвах и не се наложи да я заливам.
1
0