Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Пасти»Най-бързите пастички с пандишпанови пръчици

Най-бързите пастички с пандишпанови пръчици

Най-бързите пастички с пандишпанови пръчици
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4
"Уникални пастички, които се приготвят за има-няма 30 минути"

Необходими Продукти

  • пандишпанови пръчици - 1/3 пакет с какао
  • нишесте - 1 бр. какао на Биосет
  • захар - 1 ч.ч.
  • орехи - 1/2 ч.ч. смлени
  • прясно мляко - 1 л
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставяме прясното мляко в съд и варим, като добавяме накрая и захарта.

В съд си разтваряме нишестето с малко вода и добавяме към готовото мляко при непрекъснато бъркане. Когато започне да се сгъстява, премахваме.

В терина поставяме пръчиците и изсипваме крема, като разбъркваме, за да може да се напоят всички пръчици.

Поръсваме със смлените орехи и прибираме в хладилника за около час-два и след това поднасяме.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: