Мариновани миди

Ваня БлагоеваВаня Благоева
Готвач
197
1k
216
680
3
22/12/2016
"Перфектната мидена салата, която е чула не една и две истории за морски приключения"
Приготвяне10 мин.
Готвене5 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо25 252
  • Преглеждания за месеца131
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ако мидите са с черупка все още ги слагаме в подсолена вряща вода да врят за около - 4-5 минути, след което ги почистваме от черупките и измиваме хубаво. Слагаме ги в купа.

Нарязваме лука и копъра на ситно и ги добавяме в купата при мидите, след което добавяме лимоновия сок, зехтина, олиото.

Разбъркваме хубаво и посоляваме на вкус. Хубаво е да престоят няколко часа в хладилник преди консумация.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар