Леща със спанак

Рая АндоноваРая АндоноваГотвач39936335
26/12/2016
"Веган вкусотии за всички, които държат на здравословното ядене "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 297
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът и лукът се наситняват. Спанакът се измива и нарязва.

В загрято олио се запържват лукът и чесънът. Добавя се лещата и се налива вода.

Оставя се да заври и след това се намалява котлонът.

През това време се задушава спанакът, след което се прибавя към лещата.

Овкусява се със сол и черен пипер и се оставя да се довари още десетина минути.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар