Гювечета с кайма и яйце

Румяна милчеваРумяна милчеваЧирак13012371
07/01/2017
"Супер икономично и супер вкусно - както може да се очаква от перфектното гювече "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 514
  • Преглеждания за месеца128
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме хляба във вода. Отцеждаме го и го натрошаваме на ситно.Картофа и го настъргваме на ситно ренде.

Смесваме всички продукти. Омесваме ги хубаво. Правим 4 топки от сместа.

Поставяме ги в 4 намаслени гювечета, така че каймата да допира плътно стените им. В средата на каймата правим дупка. Там слагаме бучка масло.

Печем 30 минути в силно загрята фурна. След това чукваме по 1 яйце и допичаме до готовност.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар