Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Бъркани яйца»Бъркани яйца с праз и гъби

Бъркани яйца с праз и гъби

Бъркани яйца с праз и гъби
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
3
"Аламинути за гладници - да ви е сладко"

Необходими Продукти

  • праз - 1 стрък
  • гъби - 250 г
  • зелен чесън - 2 - 3 бр.
  • яйца - 7 - 8 бр.
  • сол
  • червен пипер
  • зехтин - 2 - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и нарежете гъбите, праза и чесъна.

В тиган загрейте зехтина и сложете всичко в него без яйцата. Изчакайте всичко да се запържи добре.

Добавете червения пипер и чукнете яйцата едно по едно.

Веднага разбъркайте, за да станат на трохи. Изчакайте до желаната от вас готовност на яйцата.

Изключете и сервирайте бърканите яйца топли.

Бърканите яйца с праз и гъби са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: