Свински пържоли с гъби, топено сирене и вино

ИввИвв
Чирак
57
328
70
172
09/01/2017
"Каквото и да ви говорят, това е перфектната комбинация 3 в 1 - пържоли, гъби и топено сирене "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо50 056
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте свинските пържоли с дървено чукче. Овкусете с подправките (черен пипер, сол, чубрица или други по ваш вкус) и оставете за няколко минути да поемат от подправките. През това време нарежете гъбите на полумесеци.

В тиган сложете малко олио и изпържете пържолите за кратко. След това в друг тиган или тенджера сипете и останалото олио и изпържете гъбите.

Когато са изпържени пържолите и гъбите ги сложете в йенска тенджера като изсипете малко от мазнината в която са се пържили гъбите след това слагате пържола отгоре малко гъби и топено сирене, после пак пържола, гъби и топено сирене и така докато свършат продуктите.

Накрая заливате с останалата мазнина от гъбите и виното. Слагате ги в предварително загрята на 220 градуса фурна и ги печете до готовност.

Добър апетит!

Голяма бамбукова дъска за сервиране и рязане - 38 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Голяма бамбукова дъска за сервиране и рязане - 38 см
37.99 лв.
34.99 лв.
Виж ››

Подгответе лесно, бързо и чисто продуктите за ястието си върху бамбуковата дъска за рязане. Висококачествена, устойчива на следите от нож, достатъчно голяма, за да се чувствате комфортно, докато готвите. Отделете специално място в кухнята на вашата бамбукова дъска, защото тя ще остане дълго време там.

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар