Пилешко руло

Пилешко руло
Снимка: Елена Стефанова Йорданова
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
150 мин.
Порции
10
"Чудесно предложение за вкусен обяд, който да поднесете по специален повод"

Необходими Продукти

  • пилешки бутчета - 8 бр.
  • бекон - 150 г
  • кашкавал - 150 г
  • кисели краставички - 4 бр.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обезкостете и махнете кожата на бутчетата. Всяка пилешка пържола начукайте на тънко. Нарежете останалите продукти на жулиени.

Върху стреч фолио наредете пържолите, така че да се застъпват леко. Посолете и поръсете с черен пипер. В единия край сложете нарязаните краставици, кашкавал и бекон.

С помощта на фолиото навийте на стегнато руло. Завържете с дебел конец и го сложете в плик за печене, на който сте резнали ъглите.

Поставете го в тава и печете руладината на 180 градуса около два часа.

Пилешкото руло се поднася с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
511
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

marcheva14
marcheva14
Чудесно изпълнение!
09.01.2017 12:28
1
Покажи всички подкоментари