Пържено свинско с картофи

ВеселинаВеселина
Новак
8
3
12/01/2017
"Класическо предложение за обяд, от което задължително ще се възползваме, само ни поканете "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 750
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете картофите цели и необелени в подсолена вода. Нарежете месото на малки жулиени, поръсете ги със сол, млян черен пипер и виното. Оставете ги така за около час, да се овкусят добре на студено.

След това ги запържете в дълбог тиган със загрято олио, докато се запържат добре и станат златисти.

Добавете обелените сварени и нарязани на едри кубчета картофи и оставете да се запърдат до златисто. Разбърквайте от време на време.

Сипете 250-300 мл топла вода (зеленчуков бульон) и задушете ястието за кратко.

Малко преди да го свалите от огъня, подправете със ситно нарязаните копър и чесън.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар