Пържени бутчета с галета

Anka NeykovaAnka NeykovaНовак6127
13/01/2017
"Пърженото може и да не е най-полезното нещо на света, но е дяволски вкусно и никога няма да се откажем от него "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 341
  • Преглеждания за месеца72
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Премахнете кожата на бутчетата. В тенджера сложете бутчетата, половин чаена лъжичка сол и вода /половин тенджера/. Варете бутчетата, когато са полусварени, ги извадете и изцедете от водата.

Разбъркайте добре яйчната смес, след това бутчетата, като полуизстинат, ги потапяйте в яйчната смес и след това в галета.

Пържете на слаб котлон от двете страни бутчетата.

Гарнитура:

След като изпържих картофите, ги овкусих с малко сол и къри, вие решавате колко да сложите, по ваш избор.

С малко кетчуп и майонеза полях картофите. Салата е от прясна краставица и домати чери.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар