Чорба с пилешки дробчета

Десислава ДончеваДесислава Дончева
Готвач
228
859
300
405
1
16/01/2017
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо295
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме дробчетата, изваждаме ги и ги нарязваме. Прецеждаме бульона и дробчетата ги поставяме отново в него.

Запържваме нарязания на дребно лук в кравето масло и олиото.

Слагаме червен пипер и го прехвърляме към бульона, добавяме фиде и джоджен.

След 10 или 15 минути чорбата е готова. Прави се застройка с яйце и кисело мляко.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Н.Акифова
Н.Акифова
06.03.2020 17:57
Вкусно се получи.
0
0