Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Пълнен хляб»Пълнен хляб със суджук

Пълнен хляб със суджук

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
3782k1k5
Пълнен хляб със суджук
Снимка: Йорданка Тасева
2 / 6
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
4
"Страхотна вкусотия, която се приготвя бързо, а се изяжда двойно по-бързо"

Необходими Продукти

  • хляб - 1 бр.
  • кашкавал - 200 г
  • сирене - 150 г
  • зелен лук - 1 връзка
  • пушено месо - 200 г
  • суджук - 150 г
  • домати - 2 бр.
  • масло - за намазване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тава сложете хартия за печене, ако нямате може да ползвате и фолио. Сложете хляба и нарежете горната част напречно и надлъжно.

Сложете резенчета масло. Нарежете доматите, пушеното месо и суджука на филийки.

Наредете резенчетата в хляба. Натрошете сиренето и го разпределете . Почистете зеления лук и го нарежете на ситно.

Разпределете отгоре и от него. Накрая покрийте с кашкавала. Печем в загрята фурна на 200 градуса до зачервяване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
510
41
30
21
10
Дай твоята оценка: