Бисквитена торта за начинаещи готвачи

Diddy PortarskaDiddy Portarska
Чирак
52
329
123
113
22/12/2019
"И от нас да го знаете - няма начинаещи готвачи, а само такива, които не са си прочели добре рецептата "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 456
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От прясното мляко се отделя 150 мл, в които се изсипва нишестето и се разбърква добре, за да не остават топчета. Да се получи хубава единородна смес.

В чаена чашка се оставя малко мляко, което ще е необходимо за топене на бисквитите.

Останалата част от млякото се загрява, заедно със захарта. Когато млякото заври, към него се прибавя разбитото нишесте. Котлонът нека още да работи, но не спирайте да бъркате крема, докато се сгъсти достатъчно. След това изгасете котлона.

Приготвяме си съд, в който ще редим бисквитите. Започваме да редим долния слой, като всяка бисквитка предварително се топи в заделеното в чаена чашка мляко.

Редим един ред бисквити, след това заливаме с крема. След това втори ред бисквити и после пак заливаме с крем. Така правим докато ни свършат продуктите. Отгоре може да използваме различен вид украса за бисквитената тортичка.

В случая аз съм използвала сладко от бели череши и детски бисквити. Но можете да използвате всякакви сладки неща. Оставете въображението ви да работи. Сервира се студена! Тази тортичка е много сполучлив икономичен десерт.

Приятен апетит! Бисквитената торта за начинаещи готвачи е страхотна.

Шприц за перфектните сладки, торти и украси - 18 приставки
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Шприц за перфектните сладки, торти и украси - 18 приставки
11.07 лв.
Виж ››

Дайте воля на въображението си и пригответе весели, закачливи и майсторски гарнирани сладки с този лесен за използване с една ръка щприц и многобройните му приставки

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар