Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Крехки пържолки с топено сирене и гъби

Крехки пържолки с топено сирене и гъби

Рая ПешеваРая Пешева
Новак
8779
Крехки пържолки с топено сирене и гъби3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
4
"Магически вкусна комбинация, на която никога няма да се наситим"

Необходими Продукти

  • свинско контра филе - 2 кг
  • гъби
  • топено сирене
  • кашкавал
  • сол
  • черен пипер
  • зехтин
  • горчица
  • лимонов сок
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измивате добре месото и го срязвате, но не до дъно, на филийки с дебелина около 1 см.

Отделно смесвате сол, зехтин, пипер, една лъжица горчица и лимоновия сок. Намазвате с маринатата месото и го оставяте на хладно за около един час.

След това във всеки резен поставяте резенче топено сирене, кашкавал и резенче гъбка.

Местите месото в намазана с мазнина алуминиево фолио и го завивате така, че да не изтече получения сос по време на печенето.

Слагате пакетчето в тавичка и във фурната да се изпече за 60 мин. на загрята фурна на 220 градуса. След това може да разтворите фолиото и да го оставите да хване коричка отгоре.

Поднесете пържолите със свежа салата.

Крехките пържолки с топено сирене и гъби са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: