Постен сладкиш с ябълки и моркови

Мария СимоваМария Симова
Гуру
1192
60
1175
16
25/01/2017
"Да постиш не означава да се откажеш от вкусотиите, нали знаете?"
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 116
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата44
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесвате олиото, портокаловия сок, захарта и содата (смесена с ĸoняка). Разбърквате с шпатула докато се разтвори захарта.

Добавяте пресятото брашно смесено с бакпулвера, бъркате до хомогенна смес.

Към сместа прибавяте счуканите орехи, ябълките и морковите, отново разбърквате.

Сипвате сместа в тава за кейк, застлана с хартия за печене.

Πeчeте в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 45 минути.

Още топъл поръсвате с пудра захар.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар