Домашна пица XXL с прошуто, моцарела и гъби

28/01/2017
Emilia Krumova
отEmilia KrumovaЧирак3732301
"Знаете ли какво е по-вкусно и от най-вкусната италианска пица? Това е домашната пица, която е още топла и ни чака да си вземем второ парче "
Приготвяне50 мин.
Готвене40 мин.
Общо90 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 155
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От изброените продукти омесваме меко тесто.

Без да втасва, разточваме кора, колкото тавата, в която ще печем пицата. Върху тестото слагаме лютеницата, разредена с малко вода.

След това слагаме салама, прошутото, гъбите и последно моцарелата, нарязана на кръгчета. Поръсваме риган и шарената сол.

Завършваме пицата с настъргана моцарела. Поставяме пицата в загрята фурна на 190 градуса и печем до готовност и зачервяване на моцарелата.

Сервираме със студена бира или айрян.

Добър Апетит! подобни рецепти тук

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар