Начин на приготвяне
1. Картофите, морковите и лукът се настъргват. Зеленият лук се нарязва на ситно.
2. В купа се разбиват двете яйца. Посолява се и се поръсва с черен пипер.
3. В същата купа се добавят настърганите зеленчуци и се разбърква до получаването на тесто.
4. Тестото се разстила във формата на тънък като палачинка правоъгълник върху хартия за печене.
5. Пече се за 30 минути на 180 градуса.
6. След изпичане на палачинката се намазва с половината крема сирене. Отгоре се редят тънко нарязаните парченца шунка. След това шунката отново се намазва с останалото крема сирене.
7. Палачинката се навива бавно и внимателно на руло. Поръсва се с кашкавал и се връща обратно във фурната. Пече се до разтапяне на кашкавала.