Пълнени домати

Румяна милчеваРумяна милчева
Чирак
130
404
152
219
1
31/01/2017
"Ей така, за да ви се отвори апетит и да си изпиете аперитива с удоволствие - пълнени домати "
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 884
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пълнени Домати

Начин на приготвяне

Нарязваме лука, пушеното месо и гъбите на много ситно. Слагаме ги да се запържат хубаво. Доматите ги изрязваме, така че отгоре да остане капаче и ги издълбаваме. Поръсваме с малко сол и ги обръщаме наобратно, за да излезе водата.

Пълним всеки домат с плънката до половината или малко повече, но не догоре, за да има място за яйцето. Слагаме ги върху намаслена тава и чукваме по едно яйце.

Слагаме ги да се пекат в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30 минути.

Изваждаме, поръсваме с магданоз и може да сервираме.

Овална керамична тава за ценители-9%
Made in Bulgaria
Овална керамична тава за ценители
27.50 лв.
24.99 лв.
Виж ››

Уникална овална тава, изработена от троянска керамика - задължителен кухненски аксесоар за всеки дом :)

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар