Таб елбасани

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
4121k1621
Таб елбасани1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
6-7
"Знаете ли какво се крие зад това екзотично име - ориенталски специалитет с агнешко месце"

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 1 кг
  • кисело мляко - 1 кофичка
  • яйца - 6 бр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме агнешкото на малки парчета и ги печем в глинен съд.

Около половин час преди месото да е готово, разбиваме яйцата и киселото мляко и ги смесваме.

Овкусяваме със сол и изсипваме върху месото. Оставяме във фурната до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: