Хайдушка скара

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
19/03/2012
"Какво знаем ние? Войни са се водели за тази скара навремето, войни, казваме ви "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции7-8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 923
  • Преглеждания за месеца111
  • Преглеждания за седмицата23
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте скарата и първо метнете върху нея надениците и кюфтетата да се изпекат равномерно.

Пилешките пържоли от бут и свинските ребра хубаво посолете предварително и ги натъргайте с черен пипер и малко кимион. Намажете ги със маринатата от олио, горчица и мед, пъхнете ги в съд с капак заедно с 1 глава накълцан едро лук и хубаво разклатете съда. Оставете да престоят за 1 час и после метнете на скарата.

Поднесете месата с гарнитура от домашна лютеница, сварен боб, овкусен с малко сол, олио, оцет, поръсени с накълцани магданоз и лук, джоджен и чубрица. Картофите хубаво объркайте с лук, олио, оцет, сол, и пресен магданоз.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 3
4 4
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Албена Асенова
Много ми допадат маринати с мед.Освен невероятен вкус,но и невероятна глазура се получава.
0
0