Хайдушка скара

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър324
19/03/2012
"Какво знаем ние? Войни са се водели за тази скара навремето, войни, казваме ви "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции7-8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 373
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата43
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте скарата и първо метнете върху нея надениците и кюфтетата да се изпекат равномерно.

Пилешките пържоли от бут и свинските ребра хубаво посолете предварително и ги натъргайте с черен пипер и малко кимион. Намажете ги със маринатата от олио, горчица и мед, пъхнете ги в съд с капак заедно с 1 глава накълцан едро лук и хубаво разклатете съда. Оставете да престоят за 1 час и после метнете на скарата.

Поднесете месата с гарнитура от домашна лютеница, сварен боб, овкусен с малко сол, олио, оцет, поръсени с накълцани магданоз и лук, джоджен и чубрица. Картофите хубаво объркайте с лук, олио, оцет, сол, и пресен магданоз.

Рейтинг

5 3
4 4
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Албена Асенова
Много ми допадат маринати с мед.Освен невероятен вкус,но и невероятна глазура се получава.
0
0