Извара в гювече

Borislava DimitrovaBorislava Dimitrova
Помощник Готвач
1424552491
Извара в гювече
Снимка: Borislava Dimitrova
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
3
"Как да не се влюбиш в селската кухня"

Необходими Продукти

  • извара - 350 г
  • праз - 2 бр.
  • кашкавал - 100 г
  • червен пипер
  • сол
  • чушки - 3 бр. печени
  • яйца - 4 бр.
  • сирене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме праза на много ситно и го задушаваме с малко вода.

В купа объркваме изварата, настъргания кашкавал, нарязаната чушка, разбитите яйца и овкусяваме със сол и червен пипер.

Добавяме към сместа и праза. Всичко печем в гювече и отгоре поръсваме със сирене.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Албена Атанасова
Албена Атанасова
Яйчицето не го разбърках и пак се получи брилянтен резултат!
17.01.2020 20:27
1