Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени гъби»Гъби с четири сирена и кашкавал

Гъби с четири сирена и кашкавал

Нина ИвановаНина Иванова
Мастър Шеф
1115014442
Гъби с четири сирена и кашкавал
Снимка: Нина Иванова
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
6
"Тези гъби с вино ли трябва да поднесем или ... ДА?"

Необходими Продукти

  • гъби - 1 кг
  • синьо сирене - 200 г
  • пушено сирене - 200 г
  • сирене - 200 г
  • пармезан - 200 г
  • кашкавал - 200 г
  • масло
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Махаме пънчетата на гъбите и измиваме и гъбите, и пънчетата. Оставяме ги малко да се отцедят. През това време нарязваме пушеното сирене на триъгълничета.

Настъргваме синьото сирене, пармезана и кравето сирене. Намазваме дъното на тавичка с мазница и подреждаме гъбите. Първо слагаме малко масло и краве сиренето.

След това слагаме нарязаното пушено сирене и поръсваме с настърганите пармезан, синьо сирене и кашкавал. Накрая поръсваме със сол и черен пипер на вкус.

Пънчетата нарязваме и поставяме между гъбките в тавичката.

Печем пълнените гъби на 160 градуса около 30 минути.

Гъбите с четири сирена и кашкавал са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: