Риба върху сол

06/02/2017
Viktoria
отViktoriaЧирак56324
"Семпло и вкусно, при това с гарантиран резултат - ето такива рецепти обичаме "
Приготвяне60 мин.
Готвене20 мин.
Общо80 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 791
  • Преглеждания за месеца63
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • риба - 1 кг по желание (скумрия, пъстърва и др.)
  • морска сол - 1 пакетче морска
  • лимони - 1 бр.
  • копър - 1 връзка
  • чесън - 5 - 6 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме рибата. В тава изсипваме солта и слагаме рибата без да овкусяваме. Пече се на 200 градуса до готовност.

През това време скълцваме чесъна в паничка, добавяме 1/2 лимонов сок, копър и това е сосът за рибата.

Като стане готова изваждаме от тавата, поливаме от соса и декорираме по собствен вкус. Бързо, лесно вкусно и много полезно.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар