Риба върху сол

ViktoriaViktoria
Чирак
56
307
121
228
06/02/2017
"Семпло и вкусно, при това с гарантиран резултат - ето такива рецепти обичаме "
Приготвяне60 мин.
Готвене20 мин.
Общо80 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 042
  • Преглеждания за месеца89
  • Преглеждания за седмицата40
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • риба - 1 кг по желание (скумрия, пъстърва и др.)
  • морска сол - 1 пакетче морска
  • лимони - 1 бр.
  • копър - 1 връзка
  • чесън - 5 - 6 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме рибата. В тава изсипваме солта и слагаме рибата без да овкусяваме. Пече се на 200 градуса до готовност.

През това време скълцваме чесъна в паничка, добавяме 1/2 лимонов сок, копър и това е сосът за рибата.

Като стане готова изваждаме от тавата, поливаме от соса и декорираме по собствен вкус. Бързо, лесно вкусно и много полезно.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар