Риба върху сол

ViktoriaViktoria
Чирак
63443133
Риба върху сол
Снимка: Viktoria
3 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
80 мин.
Порции
2
"Семпло и вкусно, при това с гарантиран резултат - ето такива рецепти обичаме"

Необходими Продукти

  • риба - 1 кг по желание (скумрия, пъстърва и др.)
  • морска сол - 1 пакетче морска
  • лимони - 1 бр.
  • копър - 1 връзка
  • чесън - 5 - 6 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме рибата. В тава изсипваме солта и слагаме рибата без да овкусяваме. Пече се на 200 градуса до готовност.

През това време скълцваме чесъна в паничка, добавяме 1/2 лимонов сок, копър и това е сосът за рибата.

Като стане готова изваждаме от тавата, поливаме от соса и декорираме по собствен вкус. Бързо, лесно вкусно и много полезно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: