Начин на приготвяне
Накисваме свинското месо със соев сос, лимонов сок и шарен пипер, оставяме го да престои поне 1 час. През това време нарязваме праза на колелца, широки около 1-1. 5 см. Главата лук режем на полумесеци. Гъбите на средна големина и чушките на ивички.
Слагаме дълбок тиган с малко олио да се загрява и слагаме да се запържва лукът. След около 5 минути прибавяме и праза да се запържи за 3-4 минути, когато са готови ги махаме от тигана.
Отново наливаме малко олио и слагаме да се запържват чушките за 3-4 минути и след това добавяме и гъбите, пържим още 5 минути и махаме от тигана.
Отново се налива малко олио и като се загрее слагаме месото да се запържи отвсякъде до зачервяване. Когато е готово изсипваме при него другите неща и добавяме червен пипер, риган, черен пипер, сол. Наливаме вода два пръста над продуктите.
Оставяме да се готви 30 минути на слаб огън. След това добавяме разбитото с вода картофено пюре, разбъркваме и готвим още 10 мин. Оставяме малко да се охлади и сервираме по желание с магданоз.