Крехко зайче с гъби

Borislava DimitrovaBorislava Dimitrova
Помощник Готвач
142
393
252
255
1
08/02/2017
"От вкусно по-вкусно. Всичко, което трябва да знаете за приготвянето на вкусно заешко, ще намерите в рецептата "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 887
  • Преглеждания за месеца94
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме заека с една глава лук, нарязана на едро. След това обезкостяваме месото.

Задушаваме гъбките, нарязани на ситно, в масло. Те си пускат вода. Като задушим гъбите добавяме и моркова.

В гювече подреждаме най-отдолу месото. Нарязваме на ленти главите лук. Поръсваме със зърна черен пипер, бахар и дафинов лист.

Отгоре подреждаме морковите и гъбите. Доливаме от бульона на заека и печем на умерена фурна.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар