Зелена салата с Моцарела и Рокфор

Мина ДимитроваМина Димитрова
Иноватор
232
2k
798
607
08/02/2017
"Пролетна симфония от вкусове, която заслужава да бъде поднесена с най-доброто бяло вино, което имате "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо791
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Марулята се измива добре, подсушава и нарязва. Лукът се нарязва на ситно. Яйцата се сваряват до твърдо яйце, обелват се и нарязват.

Сирената също се нарязват на тънки слайсове. Марулята и лукът се поставят в купа, овкусяват се със сол.

Отгоре се подреждат парчетата яйца и сирене Рокфор и Моцарела. Накрая се залива със чесновия сос.

За соса: В купа се разбиват майонезата и киселото мляко, прибаве се и чесън. Всичко се парира с пасатор до хомогенна смес.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар