Пълнени яйца с гъби

ViktoriaViktoria
Чирак
63438133468
Пълнени яйца с гъби1 / 2
09/02/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
6
"Не е нужно да сте царе на предястията, за да приготвите нещо, с което да впечатлите гостите си"

Необходими Продукти

  • яйца - 6 бр.
  • гъби - 250 г
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз
  • маслини
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме сварените яйца и ги срязваме по дължина.

Изваждаме жълтъка и го стриваме.

Сваряваме гъбите в подсолена вода, изцеждаме и нарязваме на ситно. Подсоляваме ги с черен пипер.

Смесваме гъбите със стритите жълтъци, прибавяме нарязания магданоз и пълним белтъците.

Отгоре ги украсяваме с изрязани стръкчета магданоз, маслинка и шприцован майонезен сос.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: