Бобена салата с печен червен лук

Мария ГулековаМария ГулековаПомощник Готвач40914111
11/02/2017
"Тази шарена и много вкусна салата е поредното доказателство за това, че човек се храни не само с уста, но и с очи "
Приготвяне60 мин.
Готвене30 мин.
Общо90 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо736
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме боба и го слагаме да се вари. След като се свари се отцежда и се слага в дълбока купа. Към него се добавят нарязаните на колелца краставички и нарязания на ситно праз лук.

Изпичаме червения лук във фурна заедно с обелките. След това го почистваме и нарязваме на ивички и го изсипваме при боба.

В отделна купа смесваме оцета, магданозът, солта, джодженът, зехтинът, счуканият чесън, лютата чушка и лютеницата.

Разбъркваме добре и изсипваме сместа при боба. Разбъркваме всичко и оставяме да престои за 60 мин. в хладилника.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар