Сарми в буркани

Карина ТрендафиловаКарина Трендафилова
Помощник Готвач
113
64
1389
1
11/02/2017
"Бъдете практични и не хабете храна, а я консервирайте! Вижте как само при нас "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 303
  • Преглеждания за месеца207
  • Преглеждания за седмицата27
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • сарми - готови
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Останали са ви сарми и се чудите какво да ги правите? Втръснало ви е да ги ядете, а пък ви се свиди и да ги хвърлите? Има много просто решение на вашия проблем - напълнете си буркани!

Друг случай - прибирате се късно вкъщи от дългия работен ден, а за вечеря няма нищо? Тогава посягате към рафта и взимате един буркан с вкусни домашни сармички.

Рецептата е много проста - пълните хубаво бурканите с вече сварени сарми, затваряте капачките и варите поне 30 минути.

Лесно, точно и ясно! А резултатът е винаги вкусен.

Отваряте буркана след 2-3 месеца, а сармичките са все така вкусни и сочни, като деня, в който сте ги затворили.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Павлина Миленова
По същия начин и аз затварям в буркани и пържени патладжани с доматен сок или пържени чушки с доматен сок! Много е практично!
0
0