Чатър бюрек

Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф748308266
13/02/2017
"Трудно ни е да преценим кои баници харесваме повече - българските или турските, затова с удоволствие си хапваме и от двата вида. Да ви е сладко и на вас с поредното неустоимо предложение "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 262
  • Преглеждания за месеца131
  • Преглеждания за седмицата72
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се смесват продуктите за соса. В отделна купа се натрошава сиренето.

Вземат се две кори, намазват се с около 4 с.л. от приготвения сос. Поръсват се с натрошено сирене. Корите се режат по средата на две. Всяка половина се увива на руло и се слага в тава.

Тази процедура се повтаря и с останалите две двойки кори. Разбива се яйцето и се намазват рулата обилно отгоре.

Поръсват се със сусам. Пекат се в загрята фурна на 180 градуса за около 30 минути или до зачервяване.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар