Венец от агнешки котлети

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
411
939
154
728
1
17/02/2017
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо822
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме котлетите, посоляваме ги със сол и ги намазваме с горчица. Оставяме ги да престоят 4-5 часа.

След това ги потапяме в предварително разбитите яйца, брашно и галета и ги изпържваме в разтопеното масло до златисто.

В същата мазнина запържваме шунката за 2-3 мин.

Подреждаме котлетите в кръг под формата на венец, като редим котлет, шунка, котлет, шунка и т.н.

В средата слагаме изпържените картофи.

Заливаме котлетите с маслото от пърженето и поръсваме със ситно нарязаните магданоз и копър.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар