Начин на приготвяне
Нарежете тиквичките и патладжана на ленти по дължина с дебелина 4-5 мм. Поръсете малко със сол и ги оставете да поомекнат за 15-20 минути.
През това време с вилица разбъркайте яйцата добре и към тях прибавете изварата и натрошеното сирене. Добавете и настърган кашкавал, накълцан чесън, както и подправките и размесете. Ще получите гъста смес.
Загрейте фурната на 200 градуса.
Нанесете по две лъжици от плънката върху лентите от тиквичка и патладжан, а по средата сложете по едно правоъгълно парченце от домата и завийте на руло.
Подредете рулцата в тавичка, която предварително е намазана с краве масло. Покрай ролцата подредете излишните части, изрязани от зеленчука, и напръскайте с олио.
Печете, докато се зачервят тиквичките - за около 40 минути.
Поръсете с накълцан магданоз.