Овнешки гювеч със зеленчуци

Мария ГулековаМария ГулековаПомощник Готвач40914111
19/02/2017
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо675
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета и ги задушаваме в собствената им мазнина.

След това добавяме червения пипер и заливаме месото с гореща вода и оставяме да се готви за 30 мин.

След това задушаваме нарязаните лук, моркови, чушки, патладжан и тиквичка.

Когато се задушат, ги добавяме към месото. Към ястието прибавяме нарязаните джоджен, магданоз и копър, дафиновия лист и черния пипер.

Когато месото е почти готово, слагаме нарязаните картофи и гъби, настърганите домати, граха и зеления фасул.

Разбъркваме всичко много добре и печем в силна фурна до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар