Супа от заешко месо

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
31/03/2012
"По-вкусна и по-здравословна от пилешката супа може да бъде само нашата Супа от заешко месо "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо46 848
  • Преглеждания за месеца805
  • Преглеждания за седмицата122
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете заешкото на малки парчета, залейте го със студена вода, около 1, 5-2 л, и сложете да ври на умерен огън.

Оберете пяната, след като заври и добавете нарязаните лук, морков, чушка и олиото. Когато месото се свари, добавете измития ориз и посолете на вкус.

Оставете да къкри, докато оризът уври, добавете черен пипер, червен пипер и накрая магданоз.

Свалете супата от котлона и след 2-3 минути я застройте с разбитите кисело мляко, оцет и яйце.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Krasimir
Krasimir
12.12.2013 13:22
харесва ми.Много е добра с ракийка
2
0