Печено агнешко бутче с кисело мляко

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
411
929
151
705
1
20/02/2017
Приготвяне20 мин.
Готвене200 мин.
Общо220 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо553
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печено Агнешко

Начин на приготвяне

Измиваме бутчето добре, подсушаваме го и го посоляваме. След това го намазваме с маслото и го поръсваме с черен пипер.

Печем го на 150 градуса за около 3 часа, като през цялото време го поливаме със соса от тавата. Малко преди да е готово разбиваме яйцата и млякото и го поливаме.

Връщаме и печем още 20 мин. След като го извадим поръсваме с наситнен магданоз.

Кръгла емайлирана тава с декор 36 см-8%
Приготвяй си тази рецепта в:
Кръгла емайлирана тава с декор 36 см
24.99 лв.
22.99 лв.
Виж ››

Практична кръгла емайлирана тава, която намира широко приложение във всяка кухня, защото в нея се приготвят вкусни ястия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар