Начин на приготвяне
В дълбока купа се смесват соевото мляко, зехтина, солта, ригана, босилека, чубрицата и индийското орехче.
В отделна купа се намачкват на пюре сварените картофи. След това към тях се прибавят 1 чаена чаша пълнозърнесто брашно. Разбърква се докато сместа не стане на трохи.
След това получените трохи се прибавят към соевото мляко и подправките. Разбърква се хубаво. След това се прибавя още половин чаена чаша пълнозърнесто брашно. Замесва се меко тесто. Готовото тесто се оставя да си почине за около 20-25 минути.
През това време голяма тава се застила с хартия за печене. След като тестото си е починало се разстила с ръце в тавата. Разстила се на тънка кора с дебелина около 5 мм. След това се реже на ромб, квадрати или каквито искате фигури.
В купичка се смесват малко вода и зехтин. След това се помазват крекерите. Крекерите се пекат на предварително загрята фурна на 170-180 градуса, за около 25-30 минути.